Alparslan Kuytul Hocanın Sevenleri: Susmayacağız

Alparslan Kuytul Hocanın sevenleri tarafından açılan 'susmayacağız' etiketi Türkiye gündeminin üst sıralarına yükseldi.

Alparslan Kuytul Hocanın Sevenleri: Susmayacağız
26 Mayıs 2019 14:28:49

471 gündür büyük bir hukuksuzlukla Bolu F Tipi Cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hocanın sevenleri tarafından açılan ‘Susmayacağız’ etiketi gördüğü yoğun ilgiyle Türkiye gündeminin üst sıralarında yerini almayı başardı.

Yapılan zulümlere karşı susmayacağız mesajı veren sosyal medya kullanıcıları, Alparslan Hoca'nın 16 aydır tutuklu yargılandığı iddianameye de tepki gösterdi.

İddianamede yer alan çelişki, varsayım ve asılsız iddialara karşı susmayacağız, Alparslan Hocaya yalnız bırakmayacağız paylaşımları yapan kullanıcılar, siyaset değil adalet çağrısında bulundu.

Özelde Alparslan Hocanın genelde tüm mazlumlara yapılanlara karşı durmaya devam edeceklerine dair paylaşımların olduğu etikette Alparslan Hocanın "Beni susturmak için, ya beni öldürürsünüz ya da zulmetmezsiniz! Siz zulmettikçe ben konuşmaya devam ederim!" sözleri yoğun ilgi gördü.

Çeşitli haksızlık mağdurlarının da susmayacağız etiketine destek olmaları, ülkede susmayacağız mesajı vermek isteyenlerin arttığını bir kez daha gösterdi.

Yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz