Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu Siteler'de yangın çıktı

Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu Siteler'de yangın çıktı, çevredeki binalara da sıçrayan alevler büyük panik yarattı. Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı "Nasıl oldu, nereden oldu bunu bilen yok şu an itibarıyla" dedi.

Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu Siteler'de yangın çıktı
12 Kas 2020 11:50:57

Ankara'da Çamlıtepe Caddesi'ndeki bir sunta toptancısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı, çevredeki binalara da sıçradı.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

"SURİYELİLER TAHLİYE EDİLDİ"

Olay yerinde açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirterek, yanan işletmenin arkasındaki binada kalan Suriyelilerin de tahliye edildiğini söyledi.

"NASIL OLDU BİLEN YOK"

Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı da Taklacı "MDF suntalama deposu burası. Bu malzeme için için yanıyor şu an itibarıyla. Bunun için yangın biraz geç söndürüldü ama yandaki binalara sıçramadan kontrol altına aldılar" dedi.

Taklacı, yangının neden çıktığı ile ilgili bir öngörünün olup olmadığının sorulması üzerine "Bütün kepenkleri kapalıymış. 18.00 civarında kapatmışlar, ondan sonra kendiliğinden çıkan bir yangın. Nasıl oldu, nereden oldu bunu bilen yok şu an itibarıyla. Ben de yanlış bilgi vermek istemiyorum" cevabını verdi.

Etiketler:   yangın


0 Yorum

Yorum Yaz