Skandal Olay! İmam hatip okulunda dansöz oynattılar

Bursa’da bu kadar da olmaz dedirten bir skandal yaşandı. Nilüfer ilçesindeki bir imam hatip okulunun içinde dansöz oynatma rezilliği yaşandı. Yaşananlara Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı tepki gösterdi.

Skandal Olay! İmam hatip okulunda dansöz oynattılar
06 Haz 2022 11:55:22

Bursa’da bulunan Çalı İmam Hatip Ortaokulu’nun içindeki bir salonda kendinizi bilmezler dansöz oynatma gafletine düştüler.

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Çalı İmam Hatip Ortaokulu'na ait salonda gerçekleşen vahim olay da İslami hassasiyet ve saygı hiçe sayılarak dansöz oynatıldı. Öğrencilerin gözü önünde dansöz oynatılırken bu vahim olay sonrası Eğitim İş Bursa Şubesi Başkanı Yeliz Toy yaşananlara büyük tepki gösteri.

"DUYDUĞUMUZ UTANÇ TARİFSİZDİR"

Bu yapılan skandalın çocuk gelişimi açısından da son derece sakıncalı olduğunu belirten Yeliz Toy “Okulların kaynak yaratmak için düştüğü acziyet karşısında duyduğumuz utanç tarifsizdir” dedi.

Okula gelir elde etmek için okul çayı etkinliğinde dansöz oynatıldığını ifade eden Toy “Merak ediyoruz, bugün dansöz oynatarak okula para toplamaya çalışanlar yarın daha neler yapacak? Sorumlular hakkında derhal işlem yapılmalı, adli-idari süreç başlatılmalıdır. Okul yönetiminin de daha şimdiden ‘Okul Aile Birliği bizden bağımsız düzenledi’ dediğini duyar gibiyiz. Sakın ha! Devlet memurluğu sınırlarını bu yollarla aşan, okul aile birliklerini bir araç olarak kullanan okul müdürleri ilk hesap sorulması gereken kişilerdir.Eğitim-İş olarak konunun takipçisi olacağımızı bildiriyor, yetkililerden açıklama bekliyoruz.” Dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz