Çavuşoğlu: Eğitim ve sağlığı bunlara verirsen yasaklarlar, elitizm başlar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'nın İbradi ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Çavuşoğlu "Hele eğitim ve sağlığı bunlar bir ele geçirsin yağmalamayı bir tarafa bırakın yasaklar, elitizm başlar" dedi.

Çavuşoğlu: Eğitim ve sağlığı bunlara verirsen yasaklarlar, elitizm başlar
01 Haz 2018 09:20:53

Ülkedeki atılımları gerçekleştirirken büyük mücadelelere girdiklerinin altını çizen Çavuşoğlu, devletin hantallığı, karmaşık sistem, koalisyon riskleri, devlet içindeki elitizm ile uğraştıklarını kaydetti. Çavuşoğlu, tehdit ve şantajların bir süre sonra boyut değiştirmeye başladığını, ülkenin büyümesini istemeyenlerin terör örgütlerini kullandığını vurguladı.

'İKİ KOYUN BİLE TESLİM ETMEM'

Vatandaşlara "Eğitim ve sağlığı Recep Tayyip Erdoğan dışındaki birisine teslim eder misiniz?" diye soran Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Ben Yörük çocuğuyum. Bunlara iki koyun bile teslim etmem. Çok samimi söylüyorum. Dostluk, arkadaşlık başka, siyaset başka ama içimden gelenler bu. Hele eğitim ve sağlığı bunlar bir ele geçirsin yağmalamayı bir tarafa bırakın yasaklar, elitizm başlar. Bir belediyeyi ele geçirdi diye kendisini kral zannedenler var. Bu ne biçim iş kardeşim. Hizmet yok, baskı, zulüm, tehdit var. Sen kimi tehdit ediyorsun. Vatandaş sandığı koyduğu zaman tokadı indirir. Vatandaşın hizmetkarı olacaksın. Efendilik taslamayacaksın. Seni buraya vatandaş getirdi, millet getirdi. İndirmesini de bilir."



0 Yorum

Yorum Yaz