Cezaevinden Konuşmaya Devam Eden Alparslan Hoca: Adaletin Külü Kaldı

434 gündür haksız bir şekilde Bolu cezaevinde tutulan Alparslan Hoca, önemli açıklamalarda bulunduğu 40. telefon ses kaydında ülkede had safhaya ulaşan adaletsizlikler üzerine "Adaletin külü kaldı" değerlendirmesinde bulundu.

Cezaevinden Konuşmaya Devam Eden Alparslan Hoca: Adaletin Külü Kaldı
19 Nis 2019 14:43:13

434 gündür haksız bir şekilde Bolu cezaevinde tutulan ve geçtiğimiz günlerde bir kez daha tutukluluk halinin devamına karar verilen Alparslan Hoca, önemli açıklamalarda bulunduğu 40. telefon ses kaydında ülkede artan adaletsizliğe ve zulme dikkat çekmeye devam ediyor.  

Haftada bir, on dakika olan görüşme hakkı süresince adete kısa bir ders yapan Alparslan Hoca bu hafta da gündem ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

12 Nisan 2019 tarihli telefon konuşmasının ilgili bölümü;

"Adaletin Külü Kaldı"

Allah Azze ve Celle haksızlık karşısında susanların o makamlara layık olmadığını bilmektedir ve onların o itibarlarını yerle bir edecektir. Kimin dediğini bilmiyorum. Herhalde Mevlana olabilir. Diyor ki “adalet var mı" dedim. "Külü var, lazım olursa" dedi. "Külü ne yapacağım" dedim. "Yandığını kanıtlarsın" dedi. Yani adaletin yandığını kanıtlarsın. Yani bu külü gösterirsin, adalet yandı dersin. İspat etmiş olursun en azından.

Gerçekten de öyle bir durum var. Adaletin külü kalmış vaziyette. Külünü alıp gösterebiliriz .Külü kalmış.O kadar kül var ki memlekette, herkes bir sürü misaller verebilir. 



0 Yorum

Yorum Yaz