Erdoğan açıklamalarıyla yine şaşırttı

Daha önce Avrupa'ya 'Biz yolumuza gidiyoruz sende yoluna git' diyerek sert çıkışan Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye, Avrupa'nın ayrılmaz parçasıdır' diyerek yine şaşırttı.

Erdoğan açıklamalarıyla yine şaşırttı
16 Ara 2016 11:04:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak Avrupa'ya sert çıkışlar yaparak 'Biz yolumuza gidiyoruz sende yoluna git' diyen Erdoğan, 'Türkiye, Avrupa'nın ayrılmaz parçasıdır' dedi. 

Bilindiği üzere Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği’nin “terör yasanı değiştir, müzakere masasına otur” baskısına 'Biz yolumuza gidiyoruz sende yoluna git' diyerek cevap vermişti. Erdoğan yine AB'ye 'Bana bak sınır kapılarını açarız!', 'Ey Batı bu milletin kaderi sizin elinizde değil', 'Kimsin ya sen kimsin!, sözleriyle yüklenmişti.

Erdoğan, önceki gün Slovenyalı mevkidaşıyla düzenlediği basın toplantısında ise "Maç yapıyoruz, maç esnasında bakıyorsunuz penaltının kuralları değişiveriyor. Çünkü rakip Türkiye. Bunu biz 53 yıldır yaşadık. Ne yazık ki hala yaşıyoruz. Artık buna tahammül etmek mümkün değil. Avrupa'da bazı kesimlerde insanların dış görünüşleri nedeniyle ırkçılıkla karşılaşması bizler için endişe kaynağıdır. Türkiye henüz AB üyesi olmasa da Avrupa'nın ayrılmaz bir parçasıdır. AB üyeliği bizim için stratejik bir tercihtir." dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iki farklı   'Esad' açıklaması  

 



0 Yorum

Yorum Yaz