Furkan Gönüllüleri Zulme Karşı Farkındalık Oluşturmaya Devam Ediyor

Furkan gönüllüleri tevhid davasının savunucusu Alparslan Hocanın haksız tutukluluğunun 401. gününde artan zulümlere karşı farkındalık oluşturmak ve tevhidin anlaşılmasını sağlamak adına etkinliklerine aralıksız devam ediyor.

Furkan Gönüllüleri Zulme Karşı Farkındalık Oluşturmaya Devam Ediyor
17 Mar 2019 12:40:50

30 Ocak şafak operasyonundan bu yana faaliyetlerine bir an olsun ara vermeyen Furkan gönüllüleri, 1 yılı aşkın süredir ‘Alparslan Kuytul’a Adalet ve özgürlük’ eylemleri ile Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

401 gündür haksız bir şekilde tutuklu olan Alparslan Hocanın talebe ve sevenleri; kardeşlik, birlik ve dayanışmaya katkıda bulunmak, yapılan zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bugün Türkiye’nin çeşitli camilerinde bir araya gelerek sabah namazında buluştu.

Sabah namazını eda etmelerinin ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile etkinliklerine devam ettiler. Manevi atmosfer içerinde gerçekleşen ibadetlerinin sonunda halka çorba dağıttılar.

Ankara/Mamak

Ankara/Pursaklar

Ankara/Sincan

Diyarbakır

Konya

Kocaeli

Batman

Adıyaman

Kahramanmaraş

Erzurum

Yaklaşık 7 aydır her pazar "Alparslan Hoca ile Aynı saatte kitap okuma " etkinliği düzenleyen sevenleri bu pazar da nöbetlerine devam etti.

Adana'nın en işlek ve merkezi parklarından olan Atatürk Parkında bir araya gelen erkek-kadın-genç-yaşlı yüzlerce kişi Furkan Nesli Dergisi, Kuran-ı Kerim ve çeşitli kitaplar okudu. Furkan Nesli yazarlarından Rumeysa Sarısaçlı Hocahanımın da katıldığı etkinlikte okurlar dergilerini imzalatma imkanı buldu.

Ayrıca Türkiye’nin çeşitli şehirlerindeki sevenlerinin de aynı anda kitap okudukları fotoğrafları sosyal medyada paylaştıkları görüldü.

ERZURUM

KONYA

KIRIKHAN

DİYARBAKIR

ANTALYA

ADIYAMAN

Saat 11.00 sularında parkta buluşan gönüllüler, boyunlarına taktıkları "Alparslan Hocama Özgürlük" atkıları ile kitap okuyarak haksızlıklara karşı manidar direnişlerine devam etti.

Gaziantepli Furkan gönüllüleri ise Alparslan Hocanın haksız tutukluluğunun 400. gününe özel basın açıklaması gerçekleştirdi.

 



0 Yorum

Yorum Yaz