Furkan Gönüllülerinden Furkan Vakfı Genel Merkez Binası Önünde Röportaj

Furkan Gönülleri yağmurlu havaya rağmen Alparslan Hoca’nın tutukluluğuna tepki olarak Adana İnönü Parkında bekleyişin ardından, Abidinpaşa Caddesi'nde 30 Ocak'tan bu yana kapalı bulunan Furkan Vakfı Genel Merkez Binası önünde toplandı.

Furkan Gönüllülerinden Furkan Vakfı Genel Merkez Binası Önünde Röportaj
05 Oca 2019 19:55:50

8 Şubat tarihinden itibaren haksız bir şekilde 331 gündür Bolu F Tipi Cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hocanın talebe ve sevenleri bugün İnönü Parkında "22 Ocak Mahkemesine Son 17 Gün Kala 'ALPARSLAN KUYTUL'A ÖZGÜRLÜK' istediklerini belirttiler.

Akabinde sağanak yağışa rağmen onlarca Furkan Gönüllüsü İnönü Parkından aylardır kapısına kilit vurularak islami hizmetlerden men edilen Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfına kadar yürüdü.

Hayır kapılarına kilit vurulan Furkan gönüllüleri vakfın önünde bir araya gelerek ‘Siyaset değil ADALET’ , ‘ALPARSLAN HOCAMA ÖZGÜRLÜK’ yazılı pankartlar açtı.

Ayrıca Alparslan Kuytul Hoca’nın 22 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan mahkemesine 17 gün kalması sebebiyle orada bekleyen Furkan gönüllüleri ile röportaj gerçekleştirildi.
Röportajda Alparslan Kuytul Hoca'nın haksız tutukluğuna tepki olarak beklediklerini ve Furkan Vakfının tertemiz olduğunu ifade ettiler.



Röportajı izlemek için;



0 Yorum

Yorum Yaz