Furkan Gönüllülerinden Müftülere Teşekkür Ziyareti

Ramazan'ın son on gününde Türkiye'nin dört bir tarafında yüzlerce camide itikafa giren Furkan Gönüllüleri, camilerde itikafa girilmesine sorun çıkarılmaması ve desteklenmesi sebebiyle bazı müftülere teşekkür ziyaretinde bulundu.

Furkan Gönüllülerinden Müftülere Teşekkür Ziyareti
14 Haz 2019 13:19:17

22 Ocak 2019 mahkemesinden önce başladıkları ziyaretlerle çeşitli fikir ve görüşlere sahip gazeteci, yazar, siyasetçi ve STK'ları kardeşliği muhafaza etmek ve Alparslan Hoca ve Furkan Gönüllülerinin yaşadıkları hukuksuzlukları dile getirmek için ziyaret eden Furkan Gönüllüleri bu kez il ve ilçe müftülüklerini ziyaret etti.

Yaklaşık 17 yıldır itikaf sünnetini Alparslan Kuytul Hoca ile ihya eden gönüllüler, Hocaefendinin devam eden haksız tutukluluğu nedeniyle itikafa hocaları olmadan girdi.

Gönüllüler, yer yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı sonrası itikaf sünnetini ihya edebilmelerine imkan sağladıkları için il ve ilçe müftülüklerine ziyarette bulundu.

Ziyaretler sırasında teşekkürlerini ileten Furkan Gönüllüleri bu vesile ile tanıştıkları müftülere Alparslan Hoca’nın durumu hakkında bilgi verme imkanı buldu.

Gönüllüler, kardeşlik ve muhabbet havasında geçen görüşmeleri sosyal medya üzerinden şu şekilde paylaştı;

 


 

 


 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz