Furkan Gönüllülerinden Zehra Vakfına Ziyaret

Furkan Gönüllüleri, Şanlıurfa'da Nur Camiasına bağlı Zehra Vakfını ziyaret etti.

Furkan Gönüllülerinden Zehra Vakfına Ziyaret
12 Nis 2019 20:57:20

Furkan Gönüllüleri 22 Ocak mahkemesinden önce başladıkları ziyaretlerine, Alparslan Hoca’nın tahliye edildikten saatler sonra hukuk ilkeleri ile izah edilemeyecek bir şekilde tekrar tutuklanması üzerine devam ediyor. Çeşitli fikir ve görüşlere sahip gazeteci, yazar, siyasetçi ve STK'ları ziyaret eden gönüllüler, , Şanlıurfa'da Nur Camiasına bağlı Zehra Vakfını ziyaret etti.

Yapılan görüşmede, tahliye edildikten saatler sonra siyaseten tekrar tutuklanan Alparslan Kuytul Hocaya ve sevenlerine yapılan hukuksuzluklar ve ülke gündemi konu edildi.

Furkan Gönüllüleri, Zehra Vakfına yaptıkları görüşmeden memnun kaldıklarını ve şunları söylediklerini ilettiler;

“Anlattığınız çalışmalarınız ve idealleriniz, üstadımızın risalelerde bahsettikleriyle aynı”

“Sizin hakkınızda söylenenler iftiradan, yaşadıklarınız da zulümden başka bir şey değildir. Bizler kalben ve fikren Alparslan Kuytul Hoca’nın ve sizlerin yanındayız.”

“Müslümanların en çok üzerinde durması gereken İslami eğitimdir. Allah sizden razı olsun.”

“Alparslan Hoca’nın gazasını mübarek olsun. Bu süreçler geçicidir. Ancak İzzet-i İslamiye ve Namus-i milliye giderse bunun telafisi yoktur”

“Siz dik duruşunuzla, gösterdiğiniz İslami tavırla son derece önemli bir iş yaptınız. Bu duruşunuz hocanızın yaptığı konuşmalardan, konferanslardan, amellerimizden çok daha mühimdir. Bugün konuşan çoktur ama İslami tavır gösteren azdır. Sizi bu duruşunuzdan dolayı tebrik ediyoruz.”

“Bütün cemaatler içinde sizi tercih ediyor ve takdir ediyoruz”

“Ehli hak olan herkes hocaefendiye taraftar olur, Hocaefendi hakkında olumsuz konuşan ehli haktan uzaktır.”

“Sizi daha önce bilirdik, ama pek tanımazdık. Bu süreçte yakından takip edip tanıdık ve sizi ehl-i sünnet üzere bulduk.”

 



0 Yorum

Yorum Yaz