Mehmet Metiner: Ekonomik bir başarısızlık, yoksulluk varsa bu tamamen hükümetimize aittir

AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, Türkiye'deki ekonomik ve siyasal sıkıntıların sorumlusunun muhalefet olmadığını söyledi. Metiner, "Ekonomik bir başarısızlık varsa, eksiklik varsa, yoksulluk varsa, bu tamamen hükümetimize aittir" diye konuştu.

Mehmet Metiner: Ekonomik bir başarısızlık, yoksulluk varsa bu tamamen hükümetimize aittir
09 Eki 2021 11:00:25

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, Türkiye'deki ekonomik ve siyasal sıkıntıların sorumlusunun muhalefet olmadığını belirterek, "Ekonomik bir başarısızlık varsa, eksiklik varsa, yoksulluk varsa, bu tamamen hükümetimize aittir" ifadelerini kullandı.

Habertürk televizyonu canlı yayını katılan Mehmet Metiner, "ekonomik başarısızlığın iktidara ait olduğunu" ifade etti.

Açıklamalarında, "Biz hükümetiz evet, partimiz hükümet evet. Dolayısıyla ekonomik bir başarısızlık varsa, yoksulluk varsa bu tamamen hükümetimize aittir" diyen Metiner, AKP içerisinde de bu eleştirilerin yükselmesi gerektiğini dile getirdi.

'ÜLKEDEKİ SIKINTILARIN MÜSEBBİBİ MUHALEFET DEĞİLDİR, OLAMAZ'

Metiner şu ifadeleri kullandı:

"Bu ülkedeki ekonomik sıkıntıların, eğer varsa siyasal sıkıntıların müsebbibi muhalefet değildir, olamaz. Ülkeyi hangi parti yönetiyorsa başarı da onundur başarısızlık da onundur. Başarıyı takdir etmek herkesin, hepimizin görevidir. Varsa başarısızlığı da eleştirmek hepimizin görevi olmalıdır. Sadece muhalefetin değil. AK Parti’nin içerisinde ülkesini gerçekten seven, ülkesinin çıkarlarını her şeyin üzerinde gören çok sayıda değerli arkadaşlarımız var. Onlar gerektiğinde partisinin yapıp ettiklerini eleştirebilmeliler. Yani onlar da yol gösterebilmeliler, ‘burada bir tıkanıklık var’ diye."

Etiketler:   mehmet metiner


0 Yorum

Yorum Yaz