• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Meteoroloji'den sağanak yağış için son dakika uyarısı! Çok sayıda il için saat verildi!

Meteoroloji'den sağanak yağış için son dakika uyarısı! Çok sayıda il için saat verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında yurt genelinde çok sayıda bölgede kuvvetli sağanak yağışın beklendiği duyurulurken vatandaşlar uyarıldı. Peki hangi illerde sağanak yağış olacak? Yağışlar ne zaman sona erecek? İstanbul Ankara İzmir'de hava durumu... .

Meteoroloji'den sağanak yağış için son dakika uyarısı! Çok sayıda il için saat verildi!
21 Mayıs 2021 21:55:56

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelinde çok sayıda il için sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamasında İç Anadolu'da yerel kuvvetli yağışlar konusunda vatandaşlar uyarıldı. Açıklamada yağış beklenen saatlere de yer verildi.

BU HAFTAYA YÖNELİK KRİTİK UYARI

Meteoroloji tarafından yapılan haftalık hava durumu uyarısında "Hava sıcaklıklarının yarından itibaren iç kesimlerde hissedilir derecede olmak üzere iç ve doğu kesimlerde azalacağı, mevsim normalleri civarında yer yer altında seyredeceği, yarın batı kesimlerden başlayarak hafta boyunca tekrar artacağı doğu bölgeler ile hafta başından itibaren batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor." ifadeleri kullanıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir diğer açıklamada "Marmara'nın Doğusu, Batı Karadeniz ile Çankırı ve Kırıkkale Çevrelerinde Yerel Kuvvetli Yağışlara Dikkat!" denilerek vatandaşlar uyarıldı...



0 Yorum

Yorum Yaz