Polis Yasayla Yapamadığını Tehditle Yapıyor

Yasal haklarını kullanarak basın açıklaması gerçekleştirmek isteyen Furkan Gönüllülerinin 20 Mart Pazar günü Adana’da polis tarafından darp edilmesinin ardından şimdi de konferans yapmalarına müsaade edilmiyor.

Polis Yasayla Yapamadığını Tehditle Yapıyor
25 Mar 2022 17:38:48

Semra Kuytul’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre kendisinin konuşmacı olarak katılacağı Ankara konferansının salon sahibi polis tarafından tehdit edildi.
Salon sahibinin sözleşmeden cayması üzerine yeni bir salonla anlaşıldığını ancak onun sahibinin de tehdit edildiğini belirten Semra Kuytul  “Arkadaşlar üçüncü salon için arayışa gidiyor, polis takipte! Bu ne şimdi! İşte açık örneği ile Türkiye görsün! Kısıtlanan sadece gösteri hakkı mı! Şimdi ben gitsem, "parasını ödeyip kapalı alanda yapmak istediğimiz etkinlik tehditlerle engelleniyor" diye Ankara'da basın açıklaması yapsam, polis de yine copuyla karşımıza çıksa yine ben provakatör mü olurum!! Yine çıkıp olayda tahrik vardı mı derler. Ne dersiniz!” dedi.
Bizzat polisin Furkan Gönüllülerinin basın açıklamasından konferansına kadar tüm faaliyetlerini engellemek için aleni bir şekilde tehdit ve kaba kuvvete başvurması Türkiye’de diktatörlüğün geldiği noktayı bir kez daha kanıtlamaktadır. 
Günümüz Türkiye’sinde yasanın yetmediği yerde artık mafyacılık baş gösteriyor.



0 Yorum

Yorum Yaz