Sel felaketinden bir acı haber daha... Ölü sayısı 41 oldu

Bartın'da sele kapılan bir vatandaşın daha cansız bedeni bulundu. Bu acı haberle birlikte sel felaketindeki can kaybı sayısı 41'e yükseldi. 100'e yakın kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

Sel felaketinden bir acı haber daha... Ölü sayısı 41 oldu
14 Ağu 2021 13:02:27

Sağanak yağış nedeniyle  Kastamonu, Sinop ve Bartın'da meydana gelen sel felaketinden acı haberler gelmeye devam ediyor.

AFAD'dan yapılan açıklamada Kastamonu'da 34, Sinop'ta ise 6 kişi olmak üzere toplam can kaybı 40'a yükseldi. 9 kişininse tedavisi sürdüğü belirtilmişti.

Bartın'da sele kapılan 85 yaşındaki Arife Ünal'ın da cansız bedeni dere yatağında bulundu. Böylece sel felaketindeki can kaybı sayısı 41'e yükseldi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 41 OLDU

AFAD sabah saatlerinde ölü sayısının 40'a yükseldiğini duyurmuştu.

Son olarak Bartın'da 4 gün önce evinin bir kısmının yıkılması sonucu sele kapılarak kaybolan 85 yaşındaki Arife Ünal'ın cansız bedeni dere yatağında bulundu.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Ayancık Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 56 hastanın 38’inin Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne nakledildiği kaydedildi.

18 hasta ise evlerine müşahade altın alındI.

Sel felaketi nedeniyle çalışmalar da tüm hızıyla devam ederken çalışmalarda 27 ambulans, 16 UMKE, 1 Mobil komuta aracıyla toplam 149 sağlık personeli görev alıyor.

Etiketler:   Sel felaketi


0 Yorum

Yorum Yaz