TSK: 1 tank roketle vuruldu, 3 asker yaralandı

Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Fırat Kalkanı Harekatı esnasında, Cerablus'un batısında teröristlerce atılan bir roket sonucu bir tankın hafif hasar gördüğü, üç askerin yaralandığı belirtildi. İlerleyen saatlerde yapılan yeni bir açıklamada, tanka saldıran teröristlerin araçlarıyla imha edildiği ifade edildi.

TSK: 1 tank roketle vuruldu, 3 asker yaralandı
31 Ağu 2016 08:47:14

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, devam etmekte olan Fırat Kalkanı Harekatı esnasında, Cerablus'un batısında teröristlerce atılan roket sonucu bir tankın hafif hasar gördüğü bildirildi.

Açıklamada, saldırıda biri yarbay üç askerin yaralandığı, yaralıların hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı ifade edildi.

Operasyonların devam ettiği bildirildi.

İlerleyen saatlerde yapılan açıklamada, "Cerablus batısında tanka roketle saldırı düzenleyen bir grup terörist kaçmak isterlerken araçları ile birlikte operasyonu yürüten birliklerimiz tarafından imha edilmişlerdir" denildi.

Yaralı askerler Gaziantep'e getirildi. Gaziantep'e getirilen yaralılar, kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralı askerlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.


 



0 Yorum

Yorum Yaz