Yusuf Yerkel'in 3 yaşındaki oğlu yaşamını yitirdi

Soma maden faciasında bir madencinin yakınını tekmelemesiyle tanınan Yusuf Yerkel'in 3 yaşındaki oğlu Emir Zahit Yerkel yaşamını yitirdi.

Yusuf Yerkel'in 3 yaşındaki oğlu yaşamını yitirdi
03 Haz 2022 10:34:20

Frankfurt'a Ticari Ateşe olarak atanan eski Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören 3 yaşındaki oğlu Emir Zahit Yerkel, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.Yusuf Yerkel, haberi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

"Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…"

Yerkel'in eşi anne Sümeyra Yerkel de sosyal medya hesabından oğullarının ölüm haberini duyurdu. Yerkel şu ifadeleri kullandı:

"Güzel yavrumuz, göz nurumuz, ciğer paremiz Emir Zahit’imiz 3 yıllık çilesini doldurup bu fani alemden göçtü, melek olup Rabbimizin cennetine gitti…"



HASTALIĞINI AÇIKLAMAMIŞTI

Yusuf Yerkel’in oğlu Emir Zahit Yerkel, 3 yıldır tedavi görüyor ve hastalıkla mücadele ediyordu. Yusuf Yerkel sosyal medya hesabından oğlunun hastalığını sürekli olarak duyuruyor ve dua istiyordu. Hastalığı açıklamayan baba Yerkel, sadece yoğun bakıma girdiklerini ve çıktıkları duyuruyordu.

Etiketler:   Yusuf Yerkel


0 Yorum

Yorum Yaz