ABD'de ikinci silahlı saldırı

ABD'de Texas eyaletinde bir AVM'ye düzenlenen ve 20 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından bu kez Ohio'da ikinci bir silahlı saldırı gerçekleştirildi.

ABD'de ikinci silahlı saldırı
04 Ağu 2019 11:53:38

ABD'de Texas eyaletindeki El Paso'da bir AVM'ye düzenlenen ve 20 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından bu kez Ohio'da ikinci bir silahlı saldırının gerçekleştiği haberleri geldi.

Saldırının, Ohio eyaletindeki Dayton şehrinin Oregon bölgesinde gerçekleştiği belirtilirken Dayton Polis Merkezi'den yapılan açıklamada, olayın sıcağı sıcağın araştırıldığı açıklandı. Polis, vatandaşlara, "Lütfen bölgeden uzak durun" uyarısı yaptı.

Polisin yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturmaya yardımcı olacak herhangi bir bilgisi olanların kendilerini aramaları istendi.

Polis ekiplerinin daha sonra yaptığı açıklamada ise saldırganla birlikte 10 kişinin öldüğü açıklandı. 16 yaralının da çevre hastanelerde tedavi altına alındıkları belirtiliyor.

ABC7 News muhabiri Jory Rand, ilk verdiği bilgide, Ohio’dan gelen ilk bilgilere göre yarım düzineden fazla insanın öldürüldüğünü yazdı. Rand, "Polisin onayını bekliyoruz" diye de ekledi. Saldırının gerçekleştiği Dayton'un Oregon bölgesi, restoranlar ve yerel işletmelerin yer aldığı bir yer olarak tanımlanıyor.



0 Yorum

Yorum Yaz