ABD'den 6 Müslüman ülkeye 'seyahat yasağı' kararı

ABD'de Yüksek Mahkeme, ABD Başkanı Donald Trump tarafından alınan ve nüfusunun çoğunluğu Müslüman 6 ülke vatandaşlarına vize yasağı getiren kararnamesiyle ilgili başvuruyu kabul etti ve ilk duruşmanın ekim ayında yapılacağını bildirdi.

ABD'den 6 Müslüman ülkeye 'seyahat yasağı' kararı
26 Haz 2017 18:31:49

ABD'de Yüksek Mahkeme, ABD Başkanı Donald Trump tarafından alınan ve nüfusunun çoğunluğu Müslüman 6 ülke vatandaşlarına vize yasağı getiren kararnamesiyle ilgili başvuruyu kabul etti ve ilk duruşmanın ekim ayında yapılacağını bildirdi. Ayrıca mahkeme, yasağın bazı bölümlerinin uygulanabileceğini de açıkladı.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi 01 Oca 1970 02:00:00

    IŞİD üyesi, hristiyan bir çiftin arabasını durdurur ve direksiyondaki adama Müslüman olup olmadıklarını sorar.rnrnHristiyan adam “Müslümanız” der. IŞİD üyesi : “Öyleyse Kur'an’dan bir ayet oku!” der.rnrnHristiyan adam, Bozulmuş İncil’den bir ayet okur. IŞİD üyesi: “Evet, doğru” der ve adamın yoluna devam etmesini söyler.rnrnYola devam ederlerken adamın karısı: “Nasıl böyle bir riski göze alabilirsin? Neden Müslüman olduğumuzu söyledin? Yalan söylediğini anlasalardı her ikimizi de öldüreceklerdi! ” diye şikayet eder. rnrnKocası: “Meraklanma. Kur'an’ı bilselerdi masum insanları öldürmezlerdi” diye yanıtlar.. 


Yorum Yaz