Alparslan Hoca'dan; "Ben devletim" diyen emniyet mensuplarına sert cevap!

Alparslan Hoca, son günlerde yaşanan olaylar esnasında "Devlet" olduğunu iddia eden polis memurlarına sert cevap verdi!

Alparslan Hoca'dan; "Ben devletim" diyen emniyet mensuplarına sert cevap!
01 Mar 2022 14:34:48

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca, son günlerde yaşanan olaylar esnasında polis memurlarının "Ben devletim" ifadelerini, verdiği sert cevapla eleştirdi.

Tutuklu yargılaması devam eden 8 Furkan Gönüllüsü için 12 Şubat'ta Adana'da anayasal haklarını kullanarak "Adalet ve Özgürlük Yürüyüşü" eylemi gerçekleştirmek isteyen Furkan Gönüllülerine, Atatürk Parkı'nda orantısız müdahale uygulayan emniyet mensubunun "Ben devletim" ifadeleri sosyal medyada büyük tepkiyle karşılanmıştı. 

https://twitter.com/furkanhabernet/status/1492475518964408329?t=CCSpffah82CSBK3xKgiDJg&s=09

Benzer bir olay da 27 Şubat'ta Mersin'de yaşanmıştı.Mirac Kandili vesilesiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Salonu'nda İslami program gerçekleştirmek isteyen Furkan Gönüllüleri, Mersin Emniyeti tarafından hukuksuz engellenmiş ve yaşanan sözlü tartışma esnasında bir polis memuru 'Devlet' olduğunu iddia etmişti.

https://twitter.com/furkanhabernet/status/1497943574188630020?t=pM6dxGjkklFDRtj7TkkMfw&s=09


 "Sen devletsen ben de milletim. Millet efendidir, devlet hizmetkardır, hizmetçi efendisine posta koyamaz!" diyen Alparslan Hoca, şu cümleleri kaydetti:

''Sen devlet değilsin de, ben milletim, haddini bil!'

"Hakimiyeti Allah'a vermeyenler, millete verir mi zannediyorsunuz? Adamlar, "Memleket bizim" diyor. Herkesin değilmiş, onlarınmış, bir tek onlar vatanperver, gerisi hep vatan hainiymiş sanki! 'Vatan, vatan' diyenler; vatanı, milleti yiyenler! 

Kendine 'Devlet' diyenler var ya, devlet kendini göstermez! 'Ben devletim' diyen genç polisler, onlar heyecanlı gençler sadece... Sen kimsin de devletin? Dün mahallede işsiz güçsüz gezen bir gençtin, zorla bir polis olabildin, ne zaman devlet oldun? Sen devlet değilsin, devletin memurusun da, devlet kim, o belli değil.

Sen devlet değilsin de, ben milletim. Millet efendidir, devlet hizmetkardır, haddini bil! Hizmetçi efendisine posta koyamaz!

'Bize vız gelir, tırıs gider!' 

O gün ki olayda nasıl bağırıyordu hatırlıyor musunuz? Boğazı patlayınca ya kadar; 'Ben devletim!' öyle bir ses tonu ki, korkak olsak korkarız. 

Bize vız gelir, tırıs gider öyle 'Ben devletim!' havaları..."



0 Yorum

Yorum Yaz