Diktatör Kerimov öldü mü?

Müslümanlara yönelik baskıcı politikasıyla bilinen Kerimov'un beyin kanaması geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede öldüğü iddia ediliyor.

Diktatör Kerimov öldü mü?
30 Ağu 2016 10:14:16

Rus kaynaklar, 78 yaşındaki Kerimov'un öğleden sonra saat 16:00 civarında hayatını kaybettiğini belirtti. Konuyla ilgili resmi açıklama yapılması bekleniyor.
Sabah saatlerinde Özbekistan Devlet Başkanı İslam Kerimov'un kızı Lola Kerimova, babasının sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yapmıştı.

Kerimova, Facebook üzerinden yaptığı açıklamada babasının Cumartesi sabahı beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırıldığını belirterek durumunun stabil olduğunu söylemişti. Kerimova, sağlık durumu ile ilgili tahminde bulunmak için erken olacağını kaydetti ve ailesinin hayatının gizliliğine saygı gösterilmesini istemişti.

Kerimova açıklamasında "Dualarla babamı destekleyecek herkese minnettar olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

 

Benzeri Haberler

Özbekistan'da İslam DüşmanlığıKerimov baskıyı Ramazan'da daha da artırdıRusya Dönüşü Müslümanları Hedef AldıÖzbekistan’da ibadet engeliÖzbekistan'da Dehşete Düşüren İşkencelerPolis başörtülü Kadınlara Müdahale EttiÖzbekistan İslam'a Savaş Açmış! Yasak Üstüne Yasak!Özbekistan'da Müslümanlara zulüm devam ediyor    


2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    salih önat 09 Mar 2016 09:42:00

    dünyada bir islam ve müslüman düşmanı dikdatör daha aramızdan ayrıldı çok şükür.zalimler için yaşasın cehennem duyduğum ve okuduğum kadarıyla müslümanlara kan kusturan bir zalim daha göç etti tüm zalimler örnek alsınlar bu dünya gelip geçicidir Allaha hesabı unutmayalım

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Mahliyohon Vohobova 01 Oca 1970 02:00:00

    Allah rahmet etsin... Basimiz sag olsun... kabrinda nur icinda yatsin yeri cennetlerde olsun insallah... rn Ayrica Islam Karimov diktator degil! Aksine en guzel ve akilli siyaset yuruten cumhurbaskanlardan biridir.rn Rusya baskini altindan ciktiktan sonra ulkemiz cok kotu durumda idi. Insanlar milli kadriyetlerimizi urflarimizi ana dilimizi hatta dinimizi bile unutmislardi ve bu konularda cok cahil kalmislardi. O kadar cahil kalmislardiki hatta tarihimiz milli kulturumuz ve manevi degerlerimizden bile habersizlerdi. rn Ozbekistan bagimsizliga eristikten sonra I. Karimov halk tarafindan cumhusrbaskani olarak seciliyor ve bu gunlere kadar ulkemizi yonetiyordu. rn Rusyadan ayrildiktan sonra Ozbekistan cumhurbaskani sayesinde kendi yolunu kendi siyasetini seciyor ve ilerlemeye calisiyor. Her alanda reformasyon ve yenilikler yaratiliyor. Ulkemiz Islam Kerimovin hayata tatbik eden Ozbek modeli adli cok yonlu ilerleme yukselme programi esasinda hareket ediyor... Daha soylenecek tahsine layik cok isleri var rahmetli cumhurbaskanimin. Tekrar soyluyorum Islam Karimov diktator degildi. Aksine rn olum yakasinda olan ulkemizi milli kadriyetlerimiz ana dilimz kulturumuz ve dinimizi yeniden hayata baglayan ayaga kaldiran buyuk insandir o!


Yorum Yaz