• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Erdoğan'dan Boğaziçili öğrencilere: Siz talebe misiniz, rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz?

Erdoğan'dan Boğaziçili öğrencilere: Siz talebe misiniz, rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atadığı Prof. Dr. Melih Bulu'ya karşı yapılan protestolara tepki gösterdi. Erdoğan, öğrencilere Siz öğrenci misiniz? Siz talebe misiniz? Siz rektörün odasını basmaya kalkışan, işgale kalkışan terörist misiniz?" diye seslendi.

Erdoğan'dan Boğaziçili öğrencilere: Siz talebe misiniz, rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz?
03 Şub 2021 14:25:18

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ülkemizin önümüzdeki dönemde kendine güçlü bir yer edinmesini sağlamayı hedefliyoruz. Bu mücadelenin lokomotifi elbette Cumhur İttifakı'dır. Esasen tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının destek vermesi gerekir. Ama maalesef ülkemizde siyasi hırsları, ideolojik saplantıları olan bir kesim var. Bunların öncüsü ve sözcüsü de CHP'dir. CHP 7/24 bir yalan partisine, başındaki zat da 7/24 yalan söyleyen bir adamcağıza dönüşmüştür. Siz öğrenci misiniz? Siz talebe misiniz? Siz rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz? Artık bu ülke, Taksim'deki gibi bir Gezi olayını yaşamayacak ve yaşatmayacaktır.

Bay Kemal sen terörist arkadaşlarınla devam edeceksen buyur o yola devam et. LGBT, yok böyle bir şey. Bu ülke millidir, manevidir ve bu değerlerle yürüyecek."



0 Yorum

Yorum Yaz