• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Erzin Emniyetine Sert Tepki Gösteren Alparslan Hoca, Furkan Gönüllülerine Destek Olmak İçin Erzin'e Gidiyor!

Erzin Emniyetine Sert Tepki Gösteren Alparslan Hoca, Furkan Gönüllülerine Destek Olmak İçin Erzin'e Gidiyor!

Alparslan Hoca sosyal medya hesabından Erzin Emniyeti'nin yaptığı zalimliğe sert tepki gösterdi. Dün Kozan'da yapılan muamelenin benzerinin bugün Erzin'de görüldüğünü belirten Alparslan Hoca, haksızlığa uğrayan Furkan gönüllülerinin yanına gideceğini belirtti.

Erzin Emniyetine Sert Tepki Gösteren Alparslan Hoca, Furkan Gönüllülerine Destek Olmak İçin Erzin'e Gidiyor!
10 Eyl 2020 20:12:33

"Polis Devleti Olma Yolunda İlerliyoruz"

Yaptığı paylaşımlarda emniyetin uyguladığı hukuksuzluklar için "Polis develeti olma yolunda ilerliyoruz" diyen Alparslan Hoca:

"Hapisteyken 'mazlumlar sustukça zalimler azgınlaşır' demiştim, işte bu onun bir örneği" ifadelerini kullanırken yapılan hukuksuzluklara sessiz kalanların da kendinden utanması gerektiğini belirtti.

"Hukuksuzluk Yapan Polis, Bu Talimatları Nereden Alıyor?"

Yalnızca anayasal hak olan basın açıklaması gerçekleştirmek istendiğini söyleyen Alparslan Hoca:

"Kanun adamı olan polis kanunsuzluk yapıp yasal haklarını kullanmalarına izin vermedi. Düşmana saldırır gibi kendilerine el bile kaldırmayan arkadaşlarımıza gaddarca saldırdılar.

Emniyet yetkilileri, sabah 'basın açıklaması yapabilirsiniz' demişti. Sonra bunu kim engelledi? İnsanlık dışı bu muameleyi polise kim emretti? Bu zulmü yapan polisler hangi gizli yerden talimat aldı?" tepkisini gösterdi.

"Zulmedenler Kanun Önünde Hesap Verecek!"

Hukuka aykırı davrananların bu dünya da olmasa da Mahkeme-i Kübra'da hesap vereceğini hatırlatan Alparslan Hoca, haksızlığa uğrayan vatandaşları ziyaret edecdğini de vurgulayarak sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Nasılsa bir gün devran değişir ve bu zulmü yapanlar mahkeme önünde hesap verirler. Bu dünyada olmasa da Mahkeme-i Kübra'da!

Yasal haklarını kullanan, kaçmayan, sonuna kadar direnen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Az sonra ben de bu zulmü yaşayan arkadaşlarımı yalnız bırakmamak için olay yerine gideceğim."




0 Yorum

Yorum Yaz