Koray Sarısaçlı'nın Mağdur Ettiği Çalışanı Furkan Haber'e Konuştu

Kaçırıldıktan günler sonra ortaya çıkan ve onlarca insanı dolandırdığı öğrenilen Koray Sarısaçlı'nın, özel hastanesinde çalıştırıp mağdur ettiği vatandaşlar Furkan Haber'e konuştu.

Koray Sarısaçlı'nın Mağdur Ettiği Çalışanı Furkan Haber'e Konuştu
06 Ara 2021 21:22:26

8 Eylül'de kaçırıldığı iddia edildikten günler sonra ortaya çıkan ve ifadesini değiştirerek Furkan Gönüllülerini "Silahlı gasp" iddiasıyla suçlayan Koray Sarısaçlı'nın özel hastane çalışanları, yaşadıkları mağduriyetleri Furkan Haber'e anlattı. 

Kaçırıldıktan 10 gün sonra ortaya çıkan ve önce tutuklu gönüllüler ile aile dostu olduğunu belirtip ardından ifadesini değiştirerek haklarında şikayette bulunan Koray Sarısaçlı'nın milyonlarca vergi borcu yanı sıra onlarca kişiyi de dolandırarak mağdur ettiği anlaşıldı. 

Emniyetteki bazı güçler ile işbirliği yaptığı düşünülen Sarısaçlı'nın, kaçırılma olayını Furkan Gönüllülerine yıkarak milyonlarca vergi borcunun af edileceği ve 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden davasından beraat edeceği teklifleri aldığı aktarılmıştı.

Sarısaçlı'nın, çalışanların maaşını yıllarca tam ödemediği, laboratuvar çalışanlarına "Tam inceleme yapmadan tahlil sonucu verin" yönünde baskılarda bulunduğunu açıkladı.

Etiketler:   koray sarısaçlı


0 Yorum

Yorum Yaz